storkens nyheter

The latest Tweets from Storkens Nyheter (@StorkensNyheter). Rykande Färska Nyheter och Skvaller. Artikeln om Fridolin och den svenska flaggan från satirsajten Storkens nyheter upprör fortfarande. Säger bara det: Var är källkritiken? Ni kanske hört talas om denna sajt vid det här laget - "storkens nyheter". Sajten är en s.k satirsajt med helt och hållet fejkade nyheter. Ex. "Marita, 35, hittade en Sverigedemokrat i barnmaten" "Titti fick inte vara Lucia - För att hon är hund" Humorn i detta går absolut att diskutera men det som jag finner mest.

Storkens nyheter - CDn finns

Svetsarstatsministern vill att Sveriges barn ska följa i hans fotspår — nu blir svetsning ett huvudämne av samma dignitet som tex. Nej, Gudrun Schyman vill inte förbjuda skägg. Jakob är 20 år och bor i en mellanstor svensk stad. Fyra sätt att avgöra om sajten är satir. J ag skulle säga att SD-sympatisörer har en tendens att bli argare och att dela snabbare. Ja absolut, och det är lite det som jag menade med TS. Ni känner till dem — de som föddes typ på 50….

Storkens nyheter Video

Bengan och Emil läser upp nyheter Han använder fejkade användarkonton för att tipsa lättretliga personer i filmer sandra bullock medier och han skickar även ut lisa ann movie artiklar med riktad reklam på Facebook. DN kanske också är en satirsajt??? Du säger att du är politiskt neutral, men varför är det då inga fejk-rasister på Vindögat? Den var från Utsidan nyheter och handlade om att Gustav Fridolin ville byta ut den svenska flaggan. Svetsarstatsministern vill att Sveriges barn ska följa i hans fotspår — nu blir svetsning ett huvudämne av samma dignitet som tex. storkens nyheter

0 Replies to “Storkens nyheter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *