skellefteå festival

Skellefteå är en riktig evenemangsstad med klassiska sommarevenemang som Trästockfestivalen, skön ishockeykultur och en stark teaterscen. Nu är föranmälan för Skellefteå Motorfestival stängd! Vi har rekordmånga föranmälda fordon i år, över stycken. Otroligt roligt! Det kommer att vara möjligt att efteranmäla sig på plats. Med reservation för att det kan bli fullt på området. Alla föranmälda fordon har garanterat plats. Grindarna för fordonsutställarna. Trästockfestivalen är Sveriges största fria festival. Under tre dagar serveras livemusik, performance, mat och andra härligheter på natursköna Nordanåområdet i Skellefteå.

Skellefteå festival - vill

Vad betyder det att K-märka något? Julskinka, rostbiff, tunnbrödskorg med räkröra, leverpastej, sill, som står i skålar på bordet , varm potatis som serveras vid bordet Kaffe och kaka. Det blir en lugn och behaglig lunchstund, där alla sinnen får en smak av julen. En familjefestival i Ursviken, där allt är gratis förutom maten! Unga glada och musikaliska elever från Kulturskolan kommer under fyra lördagar underhålla med musik till kaffet. Nykterhetsrörelsen är representerad på festivalen och har ett eget tält inom området med fruktdrinkar, clowner, disco och mycket annat. Och Trolle, som trollet heter, har gått ut i skogen för att söka rätt på grötssleven som Häxorna har tagit.

Skellefteå festival Video

Marcin Dylla plays Ständchen by Franz Schubert on a 1924 Hermann Hauser I Festivalen samarbetar med Skellefteåguiden och gör en festivaltidning tillsammans. Att paddla kanadensare handlar mycket om samarbete och ju tajtare de turridning skåne vattenvägarna blir desto viktigare är det att just det herr nilsson samarbetet fungerar. Rörelsehinder Meddela vid biljettbeställning ifall det finns speciella behov turridning skåne kan vi ta hänsyn till detta vid bordsplacering. Barnpris är tom 12 år. Menu Skip to content. skellefteå festival

0 Replies to “Skellefteå festival”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *