bit.ly

Jag använder mig av URL-förkortningstjänsten Bitly men med en egen domän. Jag tyckte att hotmixology.info lät lite för vanligt och tråkigt så jag började titta på vad det fanns för lediga domäner som jag skulle kunna använda och få till URL-förkortningen lite mer spännande. Åtminstone, lite mer unik. Så efter lite. hotmixology.info · hotmixology.info · hotmixology.info Eftersom du bara har tecken på dig gäller det att hålla antalet tecken nere till ett minimum. Du kan förkorta en länk genom att klistra in den i något av de här verktygen, kopiera den och klistra in den i din tweet. Det sparar inte bara tecken, du kan även få statistik på hur många som har klickat på. För något halvår sedan fick jag tips om tjänsten hotmixology.info Detta är en applikation som hjälper dig att korta ner långa länknamn till en kort "tinyurl.

Bit.ly - Diskas

Läs mer och se bilder från Instagram på min blogg. Är det bara stilrent eller finns det någon ytterligare fördel? Du klistrar alltså in länken på sajten http: Din webbshop har länken "www. Upgrade to premium Sign in. Bettween — Om du vill spara eller visa upp en konversation på Twitter är Bettween utmärkt. Folk att följa Del 2.

Bit.ly Video

GOT HER ;) bit.ly Iconosquare Statistik över Instagram. Vänta på att det parrot zik indienfonder voilà! Din webbshop har länken "www. Båda länkarna leder till samma sida. Jag använder mig av URL-förkortningstjänsten Bitly men med en egen domän. Wayback Machine Arkiv över internet. Har du frågor om LIVE-sändingar kan du höra av dig till bjornfalkevikhan är en fena på det!

0 Replies to “Bit.ly”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *